62 results

Saturate the Moment sculpture
GSD students design self-irrigating public-art installation for Radcliffe Institute.

Harvard Strategic Procurement has negotiated discounted pricing for Lumencor light engines for Harvard laboratories. This sustainable option for light boxes is currently being utilized at the Nikon Imaging Center at HMS.

The Center for Health & the Global Environment (CHGE) at Harvard Medical School has been active in greening its office practices through the Harvard Office for Sustainability’s Green Office Certification Program . To date, the CHGE has...
Did you know that the U.S. alone went through 50 billion plastic water bottles last year? Members of Students for Environmental Awareness in Medicine (SEAM) have taken serious interest in changing student, staff and faculty consumption of bottled...
Mac-Gray, the laundry company that services Vanderbilt Hall, replaced all ten of the old washing machines in Vanderbilt with new, energy efficient front-loaders. The old washing machines used 32 gallons of water per wash, while the new front-loaders...
The Harvard Graduate School of Education (HGSE) has recently received LEED for Commercial Interiors (LEED-CI) Platinum certification, the highest LEED certification level possible, for their latest classroom renovation in Larsen Hall . With this...
For me, promoting cycling is a no-brainer - it combines a healthy lifestyle with an environmentally sustainable one, and it can be affordable and safe if you do it right. The weather was perfect on Wednesday, September 28 th for the First Annual...
All Cambridge-Longwood M2 shuttle busses are now equipped with bike racks, just in time for winter riding. The shuttles provide free transportation between Harvard Square and the Longwood Medical Area (LMA) for all Harvard ID holders. For route...
Thanks to characteristic Harvard creativity and the latest technology, the building where Helen Keller graduated is now on track to achieve LEED Gold certification. [1] Built in 1806, Fay House served first as a family home, then as the original...